Avatar, İmza ve Görsel İçerikler İçin Yardım

Kullanıcı avatarı
Görkem Mirza Levi
True Brujah

Selam! Ben Mirza, gerçek adım bu değil ama hadi öyleymiş gibi devam edelim.

Grafik tasarım, az buçuk çizim ve yaptığım RP'lerde sürekli yanlış renkleri seçmek gibi ufak tefek hobilerim olduğu için, isteyen olursa aşağıdaki konularda yardımcı olabilirim:

*İmza hazırlama
*Kullanmak istediğiniz başka bir görsel varsa tasarımda yardımcı olma
*Ay şu resmin altındaki AI işaretini kaldırsana gibi istekleri yerine getirme
*Karakter Kartı kısmını ben şöyle böyle bir tasarımla şenlendirmek istiyorum derseniz yardımcı olma (BBCode ile bir şeyler yapamıyorum, denedim. Ama değiştirmeyeceğiniz düşündüğünüz kısımları bir tasarım haline getirebilirim.)

Not: İstekleriniz özel mesajla iletilir, kullanıp kullanmayacağınız siz karar verirsiniz. Yaptım diye kullanmak zorunda değilsiniz. "Ya canım o fontu değiştirsek mi ://" gibi düzenlemelere de açığım.

Burası ilerleyen zamanlarda yaptığım işlerden örnekler de sergileyecek.
Resim
Kullanıcı avatarı
Batıkan Galat
Giovanni

Serseri stilime uygun bir imza bulamaz mıyız? Seninkini çok beğendim mesela. Yaratıcılığına inancım sonsuz, ellerindeyim!
Resim
Kullanıcı avatarı
Ege Karaman
Tremere – Olim Videns

Resim

Abyss'i andıran (Uzayımsı) Background'a

"Ben karanlığa secde etmem, hıfzını kıraat ederim; zafer peşinde koşmam, kör ânın fermanını elime alırım." da yazabilir miyiz Mirza beyhazretleri?
Resim
Spoiler
Ben karanlığa secde etmem, hıfzını kıraat ederim; zafer peşinde koşmam, kör ânın fermanını elime alırım.
Kullanıcı avatarı
Görkem Mirza Levi
True Brujah

Batıkan Galat yazdı: Cmt Eki 18, 2025 12:59 am Serseri stilime uygun bir imza bulamaz mıyız? Seninkini çok beğendim mesela. Yaratıcılığına inancım sonsuz, ellerindeyim!
EgeKaraman yazdı: Cmt Eki 18, 2025 1:02 am Resim

Abyss'i andıran (Uzayımsı) Background'a

"Ben karanlığa secde etmem, hıfzını kıraat ederim; zafer peşinde koşmam, kör ânın fermanını elime alırım." da yazabilir miyiz Mirza beyhazretleri?

Özel mesajla iletilmiştir.
Resim
Kullanıcı avatarı
Batıkan Galat
Giovanni

Eline sağlıık!
Resim
Kullanıcı avatarı
Jin-ho Argyros
Tremere

Bana da devrimci kişiliğime uygun, ''Kimse gülmüyorsa, yeterince büyük hayal edememişsin demektir." yazılı bir imza lazım mümkünse. Çok teşekkürler!
Resim
Kullanıcı avatarı
Görkem Mirza Levi
True Brujah

Jin-ho Argyros yazdı: Sal Eki 21, 2025 9:44 pm Bana da devrimci kişiliğime uygun, ''Kimse gülmüyorsa, yeterince büyük hayal edememişsin demektir." yazılı bir imza lazım mümkünse. Çok teşekkürler!
Özel mesajla yolladım.
Resim
Kullanıcı avatarı
Sualp
Malkavian

banada elysium "Runway" tabelası lazım mümkünse. club gibi neon karanlık bir mekan
Kullanıcı avatarı
Görkem Mirza Levi
True Brujah

Sualp yazdı: Çrş Eki 22, 2025 11:16 am banada elysium "Runway" tabelası lazım mümkünse. club gibi neon karanlık bir mekan
Özel mesajla iletilmiştir.
Resim
  • Bilgi
  • Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir